Hudvård växer i styrka

Hudvård blir mer kontroversiellt och föremål för ändlösa debatter och salvor och krämpor. I år skall bli året då jag går från traditionell hudvård till ekologisk hudvård. Mina tjejkompisar (www.advokatkontoret.nu) kolla har tjatat hål i huvudet på mig och jag orkar inte höra deras kvasiintelligenta resonemang om produkternas fördel i förhållande till de jag använder. Jag hade tydligen inte lika bra produkter som de hade, i och med att det nyligen kommit fram att märket jag använder har testat sina ickefärdiga varor på djur, vilket inte alls är okej idag. Men det är en svår balansgång med djurförsök – de krävs men ingen vill stå upp för dem. Därför har jag nu insett att man kanske ska börja vända sig åt det håll där man pratar om ekologiska varor. För det är nog bra att värna om jordens resurser och tillgångar.